Hirdetés

Tales of Monkey Island: Chapter 1 szombaton ingyen!

|

A Telltale csapata holnap, de csak holnap kínálja ingyenes letöltésre a Tales of Monkey Island első epizódját.

Hirdetés

Esetleg házi kalózunk, Kacor kolléga hallott már róla, de én bevallom férfiasan, még csak nem is sejtettem, hogy ilyesmi is létezik. Évente egyszer, szeptember 19-én megtartják a nemzetközi "Beszélj úgy, mint egy egy kalóz-napot". (Bővebb infó: www.talklikeapirate.com)



Ezen apropóból holnap, azaz szeptember 19-én ingyen és bérmentve tölthetjük le a Tales of Monkey Island első, Launch of the Screaming Narwhal alcímmel ellátott fejezetét. A Guybrush Threepwood kalandjait tovább szövő alkotás egy ötrészes sorozat kezdete, melynek immáron két epizódja érhető el, a harmadik szeptember végén, a negyedik októberben, az ötödik pedig novemberben lát napvilágot. Karácsonykor pedig az egés pakkot betehetjük dobozos formában is a fa alá, ha az szimpatikusabb megoldás, mint a digitális terjesztés.
Javaslom, éljetek a lehetőséggel, töltsétek le holnap és próbáljátok ki, egy demónál mindenképpen többet ér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)