Hirdetés

Tales of Monkey Island: flash-videók a Telltale oldalán

|

Hamarosan elérhetővé válik a Tales of Monkey Island következő epizódja, a sokat sejtető című The Trial and Execution of Guybrush Threepwood.

Hirdetés

Egy lelkes rajongó addig is kedvcsinálónak elkészítette legújabb flash kisfilmjét, az I Wonder What Happens Next soron következő részét, mely humorában legalább olyan erős, mint a Telltale epizódjai.

Marius Fietzek egyébként minden részhez lelkiismeretesen készít videót szűk családjával, és az eredmény minden esetben elsöprő: a rajongók éppúgy várják a videókat, mint magukat a játékokat, a Telltale pedig erősen gondolkodik, hogy bevegye a fiatalembert csapatába. Aki egy kicsit is ismeri vagy szereti a Monkey Island kalandok világát, és valamennyire tud angolul, azoknak kötelező a videók megtekintése, a könnyezésig és hasgörcsig röhögés pedig garantált. Az alkotások egyébként megtalálhatóak a Telltale weboldalán is.

 

A videók linkjei:

Launch of the Screaming Narwhal:

http://www.telltalegames.com/monkeyisland/launchofthescreamingnarwhal/wonderwhathappens

 

Siege of Spinner Cay:

http://www.telltalegames.com/monkeyisland/siegeofspinnercay/wonderwhathappens

 

Lair of the Leviathan:

http://www.telltalegames.com/monkeyisland/lairoftheleviathan/wonderwhathappens

 

The Trial and Execution of Guybrush Threepwood

http://www.telltalegames.com/monkeyisland/trialofguybrush/wonderwhathappens

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)