Hirdetés

Talicska 2.0

|

Építs egy olyan szerkezetet, amivel a robbanóanyagot elszállíthatod a pálya végére.

Hirdetés

Akiben bennevan a tervezés iránti vágy, s egy kis tehetsége is van hozzá, vagy csak szeret kísérletezni, az könnyedén meg fogja szeretni mai Játéközön ajánlónk alanyát, a NitroHaul-t.

A játékban egy olyan szerkezetet kell építenünk, amelyben biztonsággal szállíthatjuk a robbanóanyagot tartalmazó zöld dobozokat. Az oldalon található TOOLS fület kihúzva találjuk meg az alkatrészeket, melyekből a taliga összetákolható. Rögtön az elején kapunk egy kis útbaigazítást, hogy mégis melyik mit jelent, de azért leírom, hogy a kerek cumó bevágásokkal az a kerék, a szögletes cumó pedig az alváz egy darabja. A kék végű vonallal összeköthetjük a kereket az alvázzal, majd a GENERATE gomb megnyomása után működésbe lendíthetjük járművünket. A RELEASE gombbal ejtjük ki a nagy dobozból a sok kicsit, melyeket utána a nyilakkal vagy az A és D gombokkal juttathatunk el a pálya végére. Csak óvatosan, elvégre robbanóanyaggal játszani nem mindig kifizetődő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)