Hirdetés

Talma dedikál és arcát adja a MotoGP08-hoz

|

Talmácsi Gábort választották a MotoGP08 hazai arcának, a következő két hétben megállás nélkül dedikálja a kópiákat.

Hirdetés

Talmácsi Gábor tökéletesen abszolválja az utolsó, mindent eldöntő kört, bukósisakja alatt láthatóan lobog rövid haja, amikor ráfordul a valenciai pálya célegyenesére. Áthalad a fekete-fehér sakktáblán és...a 125 köbcentis kategória utolsó futamán megszerzi a második helyet. Kit érdekel? Talma megszerezte nekünk a világbajnoki címet! A CD Projekt pedig megszerezte nekünk Talmát teljes életnagyságban, miután üdvözítő megállapodást hoztak tető alá a Faster Management Kft-vel, így a 2007-es esztendőben világbajnoki címet szerző motoros lesz itthon a MotoGP08 hivatalos arca.

Talma vadalma módjára mindig mosolyog, ha lemaradtunk volna pályafutásának legfényesebben csillogó pillanatiról bepótolhatjuk lemaradásunkat és mosolyait a MotoGP idei kiadásában, ugyanis Talmácsi Gábor digitalizált bőrébe bújva lenyomhatjuk a teljes mezőnyt és újra csúcsra járathatjuk kétkerekű jószágát. A CDProjekt forgalmazásában itthon megjelent MotoGP08 kópiánkat világbajnokunkkal dedikáltathatjuk az elkövetkezendő két hétben, kizárólag a PC, Xbox 360, PlayStation 2 és PlayStation 3 verziók játszanak. Lássuk, hol találkozhattok Talmával és dedikáltathatjátok játékotokat:

2008. november 30. (vasárnap) 16:00 - 17:30
Media Markt Árkád (Budapest, Örs Vezér tér)

2008. december 7. (vasárnap) 16:00 - 17:30
Saturn Mammut (Budapest, Lövőház u. 2-4.)

talma.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)