Hirdetés

Támad a japán böngésző

|

A Microsoft és a Mozilla egy új japán riválissal lesz kénytelen felvenni a küzdelmet a közeljövőben.

Hirdetés

A Sleipnir névre keresztelt böngésző Japánban már ma is elég széles felhasználóbázissal rendelkezik. A fejlesztő cég által közölt adatok szerint a japán felhasználók kilenc százaléka használja. A böngészőt a Fenrir nevű, osakai székhelyű cég fejleszti 2005. óta, és nemrég angol nyelven is elérhetővé tették. A cég vezetése úgy döntött, most érkezett el a nemzetközi piac meghódításának ideje.
A csöppet sem szerény tervek szerint az elkövetkezendő néhány év során a Sleipnir jelenlegi körülbelül százezres tábora tizenhétmilliósra növekszik. Merjünk nagyot álmodni ugyebár - hiszen ha utánaszámolunk, ez a jelenlegi piac mintegy öt százalékát tenné ki. Első lépésben az angol nyelvű felhasználók elcsábítása a cél, ám a fejlesztők már dolgoznak további népszerű nyelvek támogatásán is, mint például a francia és a spanyol.

 

Beépített Explorer és Firefox nézet >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)