Hirdetés

Visszatér az eredeti Tamagochi

|

Idén húsz éve adták ki először a Tamagochit, ennek örömére pedig a játékot kitaláló Bandai Namco egy limitált szériát gyárt a kütyüből.

Hirdetés

Ugyan a legtöbb gyermek valószínűleg nem tudta jelentősebb ideig életben tartani, a '90-es évek végén mindenki szeretett volna egy Tamagochit, így általános iskolásként én is kinyírtam egyet. Az évtized iránt érzett nosztalgiára alapozva pedig egy limitált kiadás erejéig a Bandai Namco vissza is hozza az egyszerű játékot.

Hirdetés

Mivel nyugaton 1997 májusában jelent meg a kis kütyü, az idei huszadik évfordulóra Japánban már kiadott egy új, miniatűr modellt a gyártó, november 5-én pedig az Egyesült Államokban is megjelenik az évfordulóra kitalált változat. Ez nagyjából feleakkora, mint a húsz évvel ezelőtt kiadott eredeti, viszont a funkcióit tekintve nagyrészt megegyezik vele (a felső sorban lévő ikonok tűntek el). A Bandai Namco ugyan egy esetleges európai megjelenéssel kapcsolatban még semmit nem árult el, azt már tudjuk, hogy mindkét, eddig megerősített régióban csak limitált darabszámban adták ki az új Tamagochikat.

Nektek volt anno ilyen kis háziállatotok? Meddig tudtátok életben tartani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)