Hirdetés

Tankkal a csillagokért

|

Itt a klasszikus értelemben vett csillagokat kell összegyűjteni egy tankkal, nem holmi énekeseket.

Hirdetés

Adott egy mindenféle otthoni, minden háztartásban megtalálható tárgyakból összetákolt pálya, illetve egy igencsak szokatlan formájú tank, amit történetesen nekünk kell eljuttatni az egyik toalettpapír-gurigából a másik toalettpapír-gurigába.

A cél minél több csillagot összegyűjteni, ez azonban legtöbbször nagyon durván megtornáztatja az agyunkat. Azt hinnénk először, hogy arra, hogy csillagokat gyűjtögessen egy pályán mindenki képes, azonban ahogy eljutunk a második pályára, világszemléletünk megváltozik. Szerencsére a tankon van ágyú, amit ha ügyesen használunk, könnyen magunkénak tudhatjuk a csillagokat. Irányítani a nyilakkal és az egérrel lehet, mindenkinek sok sikert hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)