Hirdetés

Taplógáz filmkritika

|

Röviden összefoglaltam, hogyan jár az, aki jegyet vált a holnaptól a hazai mozikban is megtekinthető Taplógáz című Will Ferrel vígjátékra.

Hirdetés

Nem kell megijedni, röhögni fog, vagy elismerően biccenteni a jó kis száguldós jelenetek egyikén, esetleg hümmögni a jó csajok láttán. S ha még azt is elárulom, hogy a nagy Ali G is tiszteletét teszi a filmben, akkor egészen biztosan felkeltem párak érdeklődését. Ali egyébként fontos szerepet kapott, de elsőre talán nem is tűnik majd fel, hogy valóban ő alakítja azt az idióta franciát :) Képeket majd holnap mellékelek a cikkhez, kicsit most fáradt vagyok, köszicsá! :)


Szval a trtnet szerint Ricky Bobby (Will Ferrel) a semmibl kzdtte fel magt NASCAR autversenyznek. Karrierje egyenesen szrnyal, kt gyerek, egy dgs felesg, szmos verda a garzsban, megvan minden.
Erre tessk »

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)