Hirdetés

[UPDATE] Tarlós István a Cities in Motion reklámarca

|

Budapest főpolgármestere nem csupán arcát adja a BKV támogatásával készült számítógépes játékhoz.

Hirdetés

[UPDATE] Most kaptuk a hírt, amit a hazai forgalmazó is megerősített, hogy a Budapest szcenárió 1990-től kezdődik, és az első húsz évben a hitelesség kedvéért Demszky Gábor tölti be a főpolgármester pozícióját.


A fővárosi közgyűlés egyhangúan szavazta meg, hogy a BKV-n keresztül támogassa Budapest a tömegközlekedés szervezése köré épülő Cities in Motion című számítógépes játékot.



E támogatásért cserébe - melynek összegét nem hozták nyilvánosságra -, a hazánkban április 21-én megjelenő alkotás dobozán jól látható helyen tüntetik majd fel a BKV logóját, valamint minden játék mellé csomagolnak egy letöltőkódot is, amivel Bécs, Amszterdam, Helsinki és Berlin mellé Budapest virtuális mását is megkapjuk. Ezen a térképen a játékos feladata a már meglévő tömegközlekedési hálózat modernizálása és átalakítása oly módon, hogy a BKV nyereséges legyen.



Tarlós István főpolgármesternek annyira megtetszett az ötlet, hogy nem csupán nevét és arcát hajlandó a Cities in Motion magyar változatához adni, hanem abba is belement, hogy virtuális mását a játékban is feltüntessék. Utóbbi extrához a már előbb említett letöltőkód aktiválásával juthatunk majd hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)