Hirdetés

Társasjátékból látványfilm - Csatahajó kritika

|

Tisztelt Peter Berg! Ez úton tájékoztatjuk, hogy Csatahajó című dolgozatával felvételt nyert a Megalomán Rendezők Szövetségébe.

Hirdetés

Mint tudja, a Megalomán Rendezők Szövetsége (MRSZ) egy igen szűk kör, melybe bekerülni igen nehéz, de bent maradni még nehezebb. Jelen munkája a sikeres felvételihez – az évről évre alacsonyabb követelmények miatt – elegendőnek bizonyult, a későbbiekben azonban többet várunk magától, hogy társaságunk örökös tagságát elnyerhesse. Lássuk azonban dolgozata legfőbb pontjait.

Történet: mint ahogy Ön is tudja, a vizsgája tárgyát képező látványfilmhez elegendő a legtriviálisabb forgatókönyv is. Ön rendkívüli módon a Hasbro játékvállalat híres Torpedó nevű játékát használta fel, hogy felvázoljon egy földönkívüli inváziót, melyben a renitens tengerész, Alex Hopper egy csatahajó élére kerül, hogy megakadályozza őket ördögi – ámbár az előzetesek alapján könnyen kiszámítható – tervükben. A probléma csupán az, hogy mindez nem mentes a logikai bukfencektől, és nem lehet eldönteni, hogy a film egy adott pontján tisztelegni kíván, vagy sem a klasszikusnak számító A függetlenség napja előtt.

A rendkívül ötletesen megírt kritika folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)