Hirdetés

Tartalmas videót kaptunk a Hood: Outlaws & Legends játékmenetéről

|

Sőt, még kommentár is van, ami értelemszerűen segíthet abban, hogy megértsük, mi is zajlik a bemutatóban.

Hirdetés

Mindenképp az érdekesebb címek közé tartozik a hamarosan megjelenő Hood: Outlaws & Legends, ami picit komolyabb formában tárja elénk Robin Hood legendáját, de természetesen az íjász pajtásai is feltűnnek benne. A kooperatív alkotásban közösen foszthatjuk ki egy autoriter hatalom kincses kamráját, miközben egy rivális bandával is meggyűlik a bajunk, tehát összességében elég érdekes koncepcióra épül a Sumo Digital játéka.

Korábban számos videót láthattunk már a játékmenetről, aminek egyébként fontos részét képezi a lopakodás, de ha a helyzet úgy hozza, akkor természetesen oda is csaphatunk ellenlábasainknak. Nemrég pedig újabb anyaggal kedveskedtek nekünk a fejlesztők, ami egészen részletesen bemutatja, hogyan is zajlik a játékban a javak újraelosztása.

Hirdetés

Ráadásul fejlesztői kommentárral élvezhetjük a gameplayt, ami nyilván sokat segíthet abban, hogy később már némileg tapasztaltabb törvényen kívüliként induljunk kalandozni.

A Hood: Outlaws & Legends május 10-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Series S-re, de az előrendelők az exkluzív bónuszok bezsebelése mellett már május 7-től kezdve fejest ugorhatnak a játékba.

Ti adtok majd egy esélyt a Sumo Digital játékának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)