Hirdetés

Tavasszal jön a Star Trek játék

|

A Namco Bandai bejelentette Kirk és Spock kalandjainak indulási dátumát, emellé pedig egy borítót is csatolt.

Hirdetés

Bár soha nem voltam a Star Trek univerzum rajongója, a 2009-es Star Trek mozifilm a kedvenceim közé tartozik.

Hamarosan érkezik a folytatás, a Star Trek into Darkness, ami május tizenhetedikén kerül a mozivászonra, és hogy erre az eseményre a rajongók kellőképpen felkészülhessenek, április huszonhatodikán PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is megjelenik a csak szimplán Star Trek névre hallgató játék, melynek eseményei a két film történései között játszódnak. Egyelőre keveset tudunk róla, de az például biztos, hogy a karakterek az őket filmben alakító színészek hangján szólalnak meg, a két főszereplő - értelemszerűen - Kirk és Spock lesz, a fő ellenség pedig a Gorn. Alább láthatjátok az igen meggyőző borítót. Engem meggyőzött. Stipistop Spock.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)