Hirdetés

Távozik a Fable történetért felelős vezetője

|

A Fable és még sok más AAA-kategóriás játék narratív vezetője most úgy döntött, hogy eljött az ideje egy új kalandnak.

Hirdetés

Évek óta nem hallottunk semmit a Fable következő epizódjáról, azonban a legutóbbi "nem-E3" eseménysorozat keretében végre ismét életjelet adott magáról a projekt, ráadásul egy kifejezetten furcsa, összességében humoros előzetes formájában.

Most egy újabb hír érkezett a Playground Games háza tájáról, ugyanis a stúdió narratív direktora, Anna Megill bejelentette, hogy véget ért pályafutása a csapatban, ám nem tett semmilyen utalást arra, hogy a távozása hátterében valamilyen negatív tapasztalat állna.

Hirdetés

Az író nemrég a Twitter-oldalán osztotta meg a hírt, mely szerint két év munka után augusztusban távozik a csapatból, ugyanakkor megerősítette, hogy a játék minősége miatt nem kell aggódni, ugyanis szerinte egy kiváló csapat dolgozik rajta:

"Egy álom vált valóra azzal, hogy a Fable-sorozaton dolgozhattam és nagyon nehéz hátrahagyni. Ugyanakkor a Playground egy hősies csapatot állított össze, szóval tudom, hogy jó kezekben van. Izgatottan várom, hogy mi lesz a folytatás, mind számukra, mind pedig számomra."

Megill egyébként veteránnak számít az iparban, korábban olyasmi játékokon dolgozott hasonló szerepkörökben, mint a Dishonored: Death Of The Outsider, a Control vagy a Guild Wars 2, így amiatt nem kell aggódnia, hogy nem lesz kereslet a munkájára.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)