Hirdetés

Ötből egy nő a videojátékok miatt dobta a pasiját

|

A MyVoucherCodes által végzett felmérésből kiderült, hogy ötből egy alkalommal a videojátékok vezettek szakításhoz.

Hirdetés

Vagy ha nem is a videojátékok, az olyan weboldalak nézegetése, amiket nyilvánosan nem vállalnánk fel. Az Egyesült Királyságban működő webáruház kiderítette, hogy a nők nyolcvan százaléka érezte úgy, párjuk túl sok időt tölt videojátékokkal, vagy az internet böngészésével, és hetven százaléknak elege is lett belőle. Természetesen a leginkább hibáztatott játék a Call of Duty széria valamelyik része, a felmérésre hivatkozva.

Másrészt a férfiak 72 százaléka gondolta úgy, szíve választottja túl sokat internetezik, de jóval kevesebb, 6 százalék döntött úgy, véget vet a kapcsolatnak. "Míg a férfiak inkább a lövöldözős játékok játszására pazarolják idejüket ahelyett, hogy a kedvesükkel lennének, a nők ugyanolyan hibásak a túlzásba vitt internetezésért." - mondta a MyVoucherCodes vezetője, Mark Pearson. A nők egyre inkább kezdik megkedvelni a videojátékokat és az internetezést, holott régebben ez a tevékenység igencsak a férfiak "dolga" volt. Csak hogy pár példát említsek, egy korábbi felmérésből megtudhattuk, hogy a PSP tulajdonosok 52%-a nő, valamint az amerikai konzolhasználók 40%-a a szebbik nemből kerül ki. Mi ennek csak örülünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)