Hirdetés

Te is beszerezheted ezt az Elden Ring replikát, de mélyen a zsebedbe kell nyúlnod érte

|

A Dark Moonlight Greatsword élethű másolatát borsos összegért árulják.

Hirdetés

A gyűjtők elképesztő összegeket képesek fizetni a különleges darabokért, és ez a játékiparban sincs másként, elég csak a ritka Pokémon-kártyák piacára gondolni. Készült már Chun-Li szobor közel másfél millió forintért, alkottak Avatar-replikákat nevetségesen drága árcédulával, és volt olyan Diablo 4 ereklye is, amelyre a legjobb játékosok nevét vésték rá, de aki nem hajlandó vagyonokat fizetni a különféle cégeknek, az saját maga is belevághat a gyártásba, mint például az egyik Final Fantasy 14 játékos vagy éppen az, aki hatméteres Transformers-szobrot épít Budapesten

Az Elden Ringgel kapcsolatban is találhattok kísérőtermékeket a világhálót böngészve, de mind közül valószínűleg a legcsodálatosabb az a Dark Moon Greatsword replika, amit alább láthattok. 

Hirdetés

Egy Reddit-felhasználó, Lonely-Freedom4986 egy fotóval hívta fel rá a figyelmet az Elden Ring subbrediten keresztül, hogy megvásárolható a Dark Moon Greatsword életnagyságú, részletgazdag másolata, a termék pedig megszólalásig hasonlít a játékban látott ikonikus fegyverre (amelynek megszerzéséhez Manus Celes katedrálisa alá kell utazniuk a játékosoknak, és be kell mutatniuk Ranninak a Dark Moon Ringet). A kidolgozottságának és méretének azonban megvan az ára: 459 dollárt, azaz nagyjából 167 ezer forintot kérnek el érte, és ebben még nincs benne a szállítás. 

Nézzétek meg mozgásban is a kardot, így még jobban megcsodálhatjátok a részleteket:  

A replikát a We Are Anime Collectors honlapon keresztül lehet előrendelni, és 2024 végén szállítják, de a jelenlegi készlet már ki is fogyott, a hír írásának pillanatában nem rendelhető.

Egyébként az Elden Ring nemsokára új kalandokkal várja vissza a rajongókat, júniusban ugyanis jön a Shadow of the Erdtree DLC, amely monumentalitásában illeszkedni fog az alapjátékhoz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)