Hirdetés

Te is hánytál a Final Fantasy XVI-tól? Na, most már nem fogsz

|

Végre megoldotta a többeket is érintő problémát a Square Enix.

Hirdetés

Megosztó elem a játékokban a motion blur, avagy a mozgási elmosódás: van, hogy hozzáad az élményhez, de sokan rögtön kikapcsolják, hogy ne legyenek rosszul. Sajnos a Final Fantasy XVI játékosainak erre nem volt lehetősége, a Square Enix Creative Business Unit III néven működő fejlesztőcsapata elfelejtette betenni a kapcsolót, és több játékos is rosszullétről, hányingerről számolt be emiatt.

Megérkezett végre a frissítés, ami ezt is megoldja, és még számos más javítást tartalmaz.

Hirdetés

Az 1.03-as verziószámot viselő patch ráadásul nem csak ki- és bekapcsolhatóvá teszi a motion blurt, de  öt fokozatot kínál, hátha az intenzitás csökkentése is segít.

Emellett a kamera viselkedése is átállítható, nem ugrik automatikusan középre, és az érzékenység pontosabban finomhangolható.

Akinek az irányítással volt problémája, három új lehetőség közül választhat.

A patch kisebb problémákat, fagyásokat is orvosol, érdemes telepíteni, mielőtt újra beléptek a játékba.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)