Hirdetés

Te is segíthetsz eldönteni Steamen, hogy mik legyenek az év játékai

|

Összesen tizenegy kategóriában szavazhatunk arra, hogy mik legyenek a jelöltek.

Hirdetés

Két esemény miatt is izgatottak lehetnek a Steam-felhasználók most. Egyrészt elrajtolt az áruház őszi vására, november 28-ig temérdek játék várja kedvezményes áron, hogy lecsapjunk rájuk. Vannak egészen durva leárazások (mint a 90 százalékkal olcsóbb Sid Meier's Civilization VI vagy a 80%-kal kevesebbe kerülő Mass Effect Legendary Edition), és még olyan idei címek árcédulájából is lecsíptek 40 százalékot, mint a Diablo IV, a Hogwarts Legacy és a Star Wars Jedi: Survivor. 

Másrészt idén sem marad el a Steam Awards szavazás, amelynek keretében a felhasználók javasolhatnak jelölteket az egyes kategóriákban, amik közül aztán kikerülnek majd a nyertesek. 

Hirdetés

Az őszi vásár befejezéséig, egészen november 28-án, 19:00 óráig lehet játékokat jelölni, összesen tizenegy kategóriában (Az év játéka, Az év VR-játéka, Szeretettel készült, A legjobb játék Steam Decken, Barátokkal jobb, Kiemelkedő látványstílus, Leginnovatívabb játékmenet, Legjobb játék, amiben béna vagy, Legjobb zenei anyag, Kiemelkedően történetgazdag játék, Dőlj hátra és lazíts).  

A rendszer automatikusan ajánl címeket azok közül, amiket idén játszottál, kapsz fejlesztői tippeket és javaslatokat is, de konkrét játékra is rá lehet keresni, ha van fix elképzelés. Sőt, ki is lehet hagyni bármelyik kategóriát, ha abban nem szeretnél dönteni (ebben az esetben kevesebb kitűző jár, merthogy azokat is lehet gyűjteni négy feladat teljesítévésével). A döntősökre a téli vásár alatt lehet majd szavazni, a győzteseket pedig január 2-án, 19:00-kor fogják bejelenteni. 

Számomra a 2023-as felhozatalból egyértelműen a Baldur's Gate 3 a legmeghatározóbb, így ahol csak lehetett, ezt választottam. És ti milyen játékokat fogtok jelölni? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)