Hirdetés

Te is szívesen irányítanád a Call of Duty: Warzone-t egy bagettel?

|

Van abban valami végtelenül fura, amikor megtudod, hogy a képernyő túloldalán az ellenfeled egy francia péksüteménnyel hadonászik.

Hirdetés

Lehet, hogy sok mindenre számítottál a mai naptól, de az egészen valószínű, hogy bagettbe csomagolt kontrollerre nem. Márpedig Rudeism megcselekedte a (számára már nem) elképzelhetetlent: összehozott egy high-tech péksüteményt, amivel meglepően jól nyomja a Call of Duty: Warzone-t. Még nem tudjuk, hogy milyen érzés, amikor egy francia kenyérrúddal lőnek agyon, de minél többet ugrunk be a csatatérre, annál nagyobb lesz az esélye annak, hogy ez is kiderül.

Hirdetés

A kontroller beüzemelését követően Rudeismnek meg kellett szoknia a bagett kezelését, de miután megszokta a dolgot, agyon is lőtt egy szerencsétlen versenyzőt. A győzelmet egy diadalmas harapással ünnepelte emberünk.

I built a baguette into a motion controller to play Warzone from r/CODWarzone

Rudeism egyébként nagy örömmel pörget játékokat a lehető legkevésbé szokványos kontrollerekkel. Így esett meg az is, hogy a Fall Guysban diadalmaskodott olvadt cukorkákat nyomogatva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)