Hirdetés

Te kiszúrtad a 40 éves játékkonzolt a Book of Boba Fettben?

|

Szívünknek kedves cameóra mutatott rá egy szemfüles twitterező.

Hirdetés

Nemrég lezárult a Disney+ legújabb Star Wars-sorozata, a The Mandalorian cselekményét is tovább szövögető The Book of Boba Fett, melynek értékelését már írott és videós kritika formájában is megejtettük az elmúlt napokban.

A csillagközi fejvadász sagája egy sor meglepő vendégszereplővel bombázta a nézőket, a gamer szemmel legérdekesebbnek mondható cameót viszont csak utólag sikerült kiszúrnia egy éber twitterezőnek, Mike Mikának.

Hirdetés

Mok Shaiz majordomója ugyanis az utolsó epizódban nem egy messzi-messzi galaxisból származó eszközt nyomogat: az erősen retro hatású masina valójában egy Coleco Bowlatronic játékkonzol 1981-ből. A kissé átalakított gép csak hátulról látszik, így Mika is csupán azért ismerte fel, mert épp nemrég vásárolt egy ilyet a személyes gyűjteményébe.

A Bowlatronic egy LED-es bowlingjáték volt, amit egyszerre akár négyen is űzhettek. A játékosnak az alsó gombsor segítségével kellett megadnia a gurítás irányát, a fent kialvó fények pedig az eldőlő bábukat jelképezték. Az alábbi videón működés közben is láthatjuk a csodát:

Akit ennél is mélyebben érdekel a konzol, a Handheld Museumon az eredeti használati utasítást is olvashatja. A Book of Boba Fettben nem ez az egyetlen "lebuktatott" eszköz, a Blowatronicra reagáló hozzászólások között más érdekességek is előkerültek.

A kellékesek részéről persze bevett szokás, hogy létező eszközökből faragják a filmes varázslatot, a Luke Skywalker által megörökölt eredeti fénykard például egy fényképezőgépes vaku szárából készült.

 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)