Hirdetés

Te szavazhatod meg, hogy melyik játékkal folytassák a God of War magyar szinkronjának készítői

|

Olyan címek szerepelnek az űrlapon, mint a Hogwarts Legacy és a Detroit: Become Human.

Hirdetés

Ha belefutottatok már a magyar szinkronos Mortal Kombat 11-be vagy Resident Evil 2 remake-be, akkor a SzinkronSarok munkásságával is találkoztatok, hiszen a csapat azon dolgozik, hogy támogatóik segítségével minőségi magyar változatokat készítsenek a videojátékokhoz. A legújabb vállalkozásuk, a 2018-as God of War talán minden eddiginél ambiciózusabb, viszont augusztus 22-én megjelenik PC-re, szóval révbe ér egy újabb projektjük. 

Ennek kapcsán jelent meg egy poszt a SzinkronSarok Facebook-oldalán, amely a játékosok véleményét kéri, hogy segítsenek, milyen játékok szinkronjára lennének vevőek. 

Hirdetés

A csapat azt várja az érdeklődőktől, hogy jelöljenek be minden olyan videojátékot az űrlapon, aminek szívesen fogadnák a magyar változatát, ugyanis az a lényeg, hogy lássák, mire van érdeklődés, és eszerint tervezhessenek. Az eredményt nem fogják publikálni, de fontos a következő projektjük szempontjából, szóval szavazzatok ti is, ha szeretnétek befolyásolni a jövőt. Az opciók között van a Mortal Kombat 1, a The Last of Us Part I, a Hogwarts Legacy, a Kena: Bridge of Spirits, az Uncharted 4: A Thief's End, a Detroit: Become Human, a Star Wars Jedi: Survivor és a Ratchet & Clank: Rift Apart. 

Távol álljon tőlünk, hogy bárkit is befolyásoljunk a választásában, mindazonáltal korábban mi is eljátszottunk a gondolattal, hogy egyes videojátékok milyen magyar szinkront kaphatnának, és az ötleteink között volt a Detroit: Become Human is, az alapján el tudjátok képzelni, hogy milyen lenne. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)