Hirdetés

Team Fortress 2 – Sniper frissítés következik

|

Minden eddiginél nagyobb Team Fortress 2 frissítés készülődik, melynek fókuszában a Sniper díszeleg.

Hirdetés

Először áprilisi tréfának indult, majd a Valve fejlesztői hivatalosan is bejelentették, hogy következő Team Fortress 2 frissítésük középpontjában a sokak számára ellenszenves Sniper ékeskedik. Bolondok napján közzétettek egy lehetséges fegyvervariánst, melynek valóságalapja természetesen nulla, bár tartalmazhat utalásokat az elkövetkezendő speciális csúzlik valamelyikére. A hivatalos Team Fortress 2 blogban található bejegyzés szerint minden eddiginél nagyobb frissítésre számíthatnak a játékosok.

Terveik szerint a sunyi távcsövest illető újdonságok kiadását megelőzően, minden karakterosztálynak kedveznének friss tartalmakkal. Jó hírekkel szolgálhatunk az Xbox 360 tulajdonosoknak számára, a régóta ígérgetett Team Fortress 2 bővítményeken gőzerővel dolgoznak, azonban memórialimitre visszavezethető problémák miatt a Valve fejlesztői kénytelenek átírni a felhalmozódott frissítések kódját és hiányosságok nélkül lefarigcsálni annak méretét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)