Hirdetés

Team Fortress 2 - a Pyro és a Source Filmmaker

|

Megérkezett a Team Fortress 2 legújabb tartalomfrissítésének trailere, és nincs benne túl sok köszönet.

Hirdetés

Köztudott, hogy a Team Fortress 2 egyik legveszélyesebb kasztja a piromániás Pyro, aki a tűz erejével küldi át ellenségeit...melegebb éghajlatra.

A Pyro persze nem rosszindulatú, csak szeretetet kíván árasztani a világban, mondhatni egy meg nem értett lélek, aki maga sem érti, hogy a körülötte lévő emberek miért nem úszkálnak cukormázban. Az előbbi mondatot ez a videó is remekül alátámasztja, melyben látható, hogy öntudatán kívül mekkora pusztítást is képes végezni lángszóróval rohangáló barátunk:

A Team Fortress 2 Pyromania névre keresztelt frissítésének tartalma még nem teljesen ismert, annyi viszont biztos, hogy kapunk egy új játékmódot, melyben a feladat, hogy a két csapat közül az egyik feljuttasson egy üzemanyaggal teli aktatáskát egy űrhajóra, amin Poppy Joe, egy majom ül, aki Vladimir Bananas nevű szovjet ellenfelét szeretné elpusztítani. Emellett több új, felhasználók által készített fegyver is megjelenik, de ami igazán érdekes, hogy a Valve megnyitotta a jelentkezést a Source Filmmaker zárt bétájára. Ez az a program, aminek segítségével a Meet the Team és a más, Source motort használó játékokhoz készült videók készültek, így hamarosan bárki közzétehet hasonló alkotásokat, méghozzá teljesen ingyen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)