Hirdetés

Team Fortress 2 - a Valve is támogatja a japán földrengés áldozatait.

|

Bár a címlapokról már lekerült a tragédia, hatásai azonban sokáig fognak tartani.

Hirdetés

Szegény japánok, az anyatermészet jól helybenhagyta őket. 

A Valve is csatlakozott azokhoz a fejlesztőkhöz és kiadókhoz, akik segítik a földrengés következményeit enyhíteni. Ezúttal speciális tárgyakról van szó, amelyeket a Mann Co Storeban lehet megvásárolni a Team Fortress 2-ben. 

Mától pontosan április hatodikáig három eklúzív sapka és két zajkeltő lesz kapható. Ezek között található a Humanitarian's Hachimaki 7 dollár 99-ért, a Benefactor's Kanmuri 19 dollár 99 centért és Nagylelkű Monarch 99 dollárért és 99 centért. 

Az összes bevétel, amelyet speciáliis Team Fortress 2  eladásokkal elérnek az amerikai Vöröskereszt japán akciójának számlájára megy. A Valve pedig kijelentette, hogy április hatodika után immáron semmilyen formában nem lehet majd a segítő-akcióban kapható tárgyakhoz hozzájutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)