Hirdetés

Team Fortress 2: Goldrush - megjelent!

|

A Steamen keresztül máris letölthető a Team Fortress 2 Goldrush címre hallgató ingyenes kiegészítése.

Hirdetés

Megjelenése óta hatalmas sikernek örvend a Team Fortress 2, ami nagyban köszönhető a Valve felhasználóbarát üzletpolitikájának is. A folyamatos frissítések után a napokban megérkezett végre a legnagyobb kaliberű update, a Goldrush. Az általános hibajavítások mellett komoly változásokon esett át a Medic kaszt, amit új achievementekkel toldottak meg, a többiek pedig új, megnyitható fegyvereket kaptak. Nem szabad elfeledkezni a címadó pályáról sem, ahol igen különleges feladat vár a csapatokra. Az egyik gárdának egy csillét kell átkísérni a terepen, a többieknek pedig meg kell ezt akadályozni - a helyzetet még érdekesebbé teszi, hogy ha nincs ellenfél a kocsi közelében, az sokkal gyorsabban halad.

Aki részletesebb információkra kíváncsi, erre fáradjon!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)