Hirdetés

Team Fortress 2 - így készülünk Halloweenra

|

Már csak kevesebb mint egy hét van Halloween napjáig, folyamatosan érkeznek az infók arról, hogy a játékvilág hogyan hangolódik az ünnepre.

Hirdetés

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy ha jön a Halloween, akkor a fejlesztők és kiadók a leárazások mellett ünnepi eventeket is tartanak. A Team Fortress 2-ben már több a megszokott játékmenetet egészen felkavaró elem is megjelent ilyenkor, például a különleges veszélyforrások, köztük a robbanó tökökkel, vagy a máskor nem épp jellemző bossharcokkal.

És bár a Valve egyelőre hallgat róla, mit tervezn az idei évre, a korábbi tartalmakkal már most elkezdhetünk hangolódni a Halloween hangulatára. Az elmúlt öt évben kiadott új pályák és a rajtuk lévő eventek megint játszhatóak, továbbá meg lehet szerezni a korábbi évek ünnepi ajándékait is.

Ehhez speciális hivatalos szerverek is indultak, ahol az elmúlt évek halloweeni pályái váltogatják egymást, illetve van, ahol csak a tavalyi megy folyamatosan. Akinek csak egy jó indok kellett, hogy miért toljon bele még néhány (tucat) órát a Team Fortress 2-be, nos, kell ennél jobb?

Nektek melyik játék ünnepi különlegességei tetszettek eddig a legjobban? Talán a Dota 2-é?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)