Hirdetés

Team Fortress 2 - ez lesz idén Halloweenkor

|

A Team Fortress 2 halloweeni meglepetését nem viszi túlzásba a Valve, de azért így is örülhetünk neki.

Hirdetés

Bár évek óta hagyománynak számít a halloweeni ünneplés a Team Fortress 2-ben, a Valve idén úgy döntött, nem készít új frissítést az idei ünnepre. Ettől persze a különleges esemény nem marad el teljesen, ahogy azt egy friss fórumbejegyzésben elárulták nekünk a készítők.

Egyrészt az összes, 2009 óta kiadott halloweeni TF2-es tartalom játszhatóvá válik majd, másfelől egy válogatást is készítenek azokból a Workshopra érkező tartalmakból, amiket a játékosok október 18. előtt feltöltenek, és megjelölnek a Halloween taggel. A fejlesztők azzal indokolták, hogy nem készítenek új, ünnepi pályát a Team Fortress 2-höz, hogy egy nagy frissítésen dolgoznak, amit még az év végéig ki szeretnének adni. Ebben új pályák és új skinek is érkeznek, továbbá a Gun Mettle update-hez hasonlóan újfajta fegyvereket is szerezhetünk a szerződések teljesítésével. Ráadásul készül az új, Mannpower névre hallgató játékmód is, ami miatt még kevesebb idejük lett volna a halloweeni pálya elkészítésére.

Nektek hiányozni fog az új halloweeni pálya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)