Hirdetés

Team Fortress 2 - Ingyen War update hétvége

|

Lassan a War update őrület végéhez érkezünk és mivel is lehetne ezt jobban megünnepelni, mint egy ingyenes Team Fortress 2 hétvégével.

Hirdetés

Mint azt már minden Team Fortress 2 játékos tapasztalhatta, az épp aktuális nagy TF2 frissítés a Solider és a Demoman közti háborúba torkollott, aminek eredményeképp a győztes oldal egy extra fegyvert kap jutalmul, a War update-ben egyébként is megkapott három harceszköz mellé. Ma például a Solider van soron, akinek szeretném most bemutatni legújabb játékszerét, aminek neve: Direct Hit. Egy új rakétavető, ami valamivel kisebb körben sebez, de cserébe sokkal gyorsabbá varázsolták azt a hagyományos rakétával szemben. Rossz hír azoknak, akik eddig ugrálva próbálták tompítani a rakéták okozta sérüléseket, hogy a levegőben bekapott Direct Hit találat extra sérülést okoz. Szóval talán érdemesebb lehet a földön járni ezentúl.


A jelenleg is zajló versenyben továbbra is a Soliderek vezetnek 5.056.134 megölt Demoman ellenében, jelen állás szerint őket illeti majd meg az extra fegyver. A Valve-nál pedig úgy gondolták, hogy a War update mozgalmas hete után minden Steam felhasználót megillet egy ingyen Team Fortress 2 "hétvége". A hétvége azért idézőjeles, mert már csütörtökön mindenki előtt megnyílnak a TF2 szerverek kapui, így összesen négy nap áll majd a próbálkozó játékosok rendelkezésére. Hogy ne akkor kelljen kapkodni, a játék már most előtölthető a Steamen, és automatikusan játszatóvá válik csütörtökön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)