Hirdetés

Team Fortress 2 - Nyílt béta kezdődött

|

Mindenki próbálgassa az új fícsöröket hamar!

Hirdetés

Megjelenési állapotához viszonyítva alig lehet ráismerni a Team Fortress 2-re. A megannyi frissítés és az azóta érkezett tartalmak alaposan átszabták a játék képet, ám ha ebben a pillanatban 12 ezer játékossal a hatodik legjátszottabb játékról beszélünk a Steamen, akkor a Valve bizony érti a dolgát.

A legutóbbi nagy boltnyitást követően most újabb változtatások fellegei gyülekeznek, melyeket a bátor jelentkezők a most indult bétateszt alatt meg is lovagolhatnak. Ehhez nem kell mást tenni, mint Steamen rendelkezni egy Team Fortress 2 példánnyal, ami alatt a játéklistában már látszódnia kell egy „Beta" szócskával megtoldott verziónak is. Na abba tessék belekukkantani! Az összes változtatást idő, energia és ebéd hiányában most csak angolul közöljük, ám címszavakban annyit azért elmondhatunk, hogy némi változtatáson esett át a Heavy drágasága a Natascha , illetve pár pályát is balanszíroztak nekünk. Tessék mindet kipróbálni, aztán sikítani a fejlesztőknek, ha baj van.

Three Natascha variants:
-40% damage
-25% damage, -25% health
Spin-up/down time increased, slowdown-on-hit effect falls off over distance.
Map changes:
cp_granary: new entrance added into the RED and BLU mid ramp room.
cp_5gorge: 5 CP version of cp_gorge.
Misc balance changes:
Players being healed by a medic are immune to movement-impairing effects generated by hit-scan weapons.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)