Hirdetés

Team Fortress 2 - Scout frissítés jövő kedden

|

Február 24-én méretes frissítésben részesül a Team Fortress 2, melyben kibővítik a Scout karakterosztály képességeit.

Hirdetés

Mától kezdve naponta kapunk új információkat a február huszonnegyedikén megjelenő Team Fortress 2 frissítésről, melynek középpontjában a baseballütővel rohangáló Scout karakterek díszelegnek. A Sandman névre hallgató, feloldható „fegyver" bemutatásával kezdjük a visszaszámlálást, valójában egy olyan speciális ütőről beszélünk, mellyel baseball labdákat küldhetünk kiszemelt áldozataink nyakába. Találat esetén célpontunk egy bizonyos ideig mozdulatlanná válik, melynek időtartama attól függően módosul, hogy milyen messziről indítottuk lasztinkat. Amennyiben labdánkkal eltrafálunk egy sebezhetetlen játékost az szintén sóbálvánnyá válik. Egyetlen hátránya, hogy a speciális baseballütő jelenléte mellett nem használhatjuk a Scout duplaugrás képességét. Holnap újabb hírekkel szolgálnak a Valve illetékesei jövő héten ékező frissítésük tartalmával kapcsolatosan.

tf2_scout_sandman.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)