Hirdetés

Team Fortress 2 újévi update

|

Apróbb újításokkal, javításokkal teletűzdelt csomagocska kúszik fel minden játékos gépére a Steam következő indításánál.

Hirdetés

Az Orange Box sokak szemében képes volt feledtetni a Half Life 2 epizódjainak sorozatos csúszását, s a Valve ismét dicsfényben fürödhetett. Az Episode Two, a Portal és a Team Fortress kettő, egymástól homlokegyenest különböző hármasa komoly népszerűségre tett szert.
A Team Fortress 2 mindamellett, hogy kiváló többjátékos élményekkel kényezteti a mindenkori játékost, roppant csinos külsővel, stílusos grafikai dizájnnal, s egy jó adag humorral is bír.


A javításokat tartalmazó lista így fest:

# Fixed "CUtlLinkedList overflow!" crash
# Added player position data to server logging of events (player_death, player_builtobject, teamplay_flag_event, object_destroyed, teamplay_point_captured, teamplay_capture_blocked)
# Improved mapcycle handling to ensure it always loads new mapcycles when the mapcyclefile convar is changed
# Fixed sniper quick-switch exploit allowing them to avoid zoom/unzoom times
# Fixed an exploit allowing players to spawn into the enemy territory at the start of a round
# Fixed syringegun projectiles sometimes pushing players high up into the air, allowing them to reach bad map locations
# Removed an obscure rendering setting that would allow players to make cloaked spies appear fully black

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)