Hirdetés

Téged is kiakaszt, hogy nincs rendes térkép a Starfieldben? Itt a megoldás!

|

Sejteni lehetett, hogy nem kell sokáig várni valamilyen rajongói térképrendszerre.

Hirdetés

A nemrég megjelent Starfieldet lehet imádni vagy utálni, de abban azért a legtöbben egyetértenek, hogy elég zavaró tud lenni a térképek teljes hiánya. Oké, nyilván a csillagtérkép ott van, de ha leszálltunk egy adott planétán, akkor már nem csapható fel egy lokális map. Ez különösen a nagyvárosokban jelenthet gondot, ha épp egy specifikus árust keresni az ember.

A MapGenie.io mögött álló tehetséges csapat azonban most összedobta a megoldást.

Hirdetés

Megszületett ugyanis a Starfield teljesen ingyenes, online atlasza, ami ide kattintva érhető el. Innen már végtelenül egyszerű elnavigálni az egyes hubterületek térképeihez, és azokon végigböngészni. Természetesen szűrni is lehet, így ha mondjuk csak és kizárólag New Atlantis boltjaira vagytok kíváncsiak, akkor simán szűkíthetitek erre is a keresést. 

New Atlantis mellett Akila City, Cydonia, Neon, Red Mile és Paradiso is elérhető, a The Key nevezetű helyszín térképe pedig készülőben van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)