Hirdetés

Tekken 6 - A Namco bizakodó

|

A Namco Bandai nagyon is bízik a Tekken 6 sikerében, hiszen több, mint kétmillió példányt szállított le belőle.

Hirdetés

Bizony, megérkezett a verekedős játékok egyik etalonja, a Tekken 6. Egy könycseppet elmorzsolva gondol vissza minden régi motoros a régi szép időkre, midőn hamvas tiniként pofozta szilánkokra a szomszéd töki orcáját.

A Namco Bandai bízik benne, hogy továbbra is van kereslet a játékra, és egészen pontos 2,5 millió példányt szállított le a boltokba. Amennyiben ez mind el is fogy, azt hiszem pezsgőbontás lesz a kiadónál, és valljuk be, erre minden esély meg is van. Igaz, a karácsonyi szezonban rengeteg jó játék érkezik, de egy Tekken 6 meccsre simán szakít időt mindenki, mondjuk két Modern Warfare 2 pálya, vagy néhány Dragon Age: Origins sárkány között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)