Hirdetés

Tekken 6 - Nyomás hatására Wii támogatást kaphat

|

Az idén ősszel megjelenő és PlayStation 3 exkluzivitását elvesztő Tekken 6 bemutatkozhat Wii rendszereken is.

Hirdetés

Legalábbis erre következtethetünk, ha Katsuhiro Harada kijelentéseit értelmezzük. Legutóbbi interjújában kérdődre vonták egy lehetséges Wii átirat kapcsán, válaszában kitért az amerikai Xbox 360 játékosok nyomására, melynek köszönhetően a Microsoft konzolja bekerült a támogatott platformok közé.

Amennyiben a Wii tulajdonosok legalább olyan szenvedélyesen és sokan követelik a hatodik epizódot nem kizárható a portolás lehetősége. Jelen pillanatban kevés Wii felhasználó dönget a Namco Bandai ajtaján, ugyanis ellenkező esetben Nintendo bejelentésről cikkezheznénk. Katsuhiro Harada továbbá hozzátette, a Wii gyakran kritizált rendszererőforrásai nem jelenthetnek gondot a Tekken 6 számára, kontrollerre azonban már annál inkább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)