Hirdetés

Tekken 7 - így harcol Eliza, a vámpírnő

|

A Bandai Namco egy vadonatúj trailerben mutatta meg, hogy milyen karaktert kapnak azok, akik előrendelik a Tekken 7-et. Egy szemrevaló vámpírhölgyet, aki véresen komolyan harcol.

Hirdetés

Ígéretéhez híven a Bandai Namco nemrég bejelentette a Tekken 7 megjelenési dátumát és egyúttal leleplezte a gyűjtői kiadást, valamint bemutatott egy új trailert is. Már akkor megtudtuk, hogy a verekedős játékot előrendelő vásárlók Elizát kapják meg játszható karakterként, de hogy pontosan mit is tud a gyakorlatban a hölgy, az most derült ki. 

A Tekken 7 fenti trailerében Elizát láthatjuk, aki a 2013-as Tekken Revolutionben mutatkozott be, most pedig visszatér, hogy megmutassa, hogy mire képes, ha éppen nem alszik. Ugyanis a csinos vámpír narkolepsziában szenved, tehát harc közben bármikor álomra szenderülhet és azt is képtelen kontrollálni, hogy meddig. Cserébe meglehetősen gyorsan támad és olyan speciális képességei vannak, mint - meglepetés! - a vérszívás. 

A Tekken 7 június másodikán jön PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)