Hirdetés

Tekken 7 - így néz ki a legújabb karakter 4K-ban

|

A Bandai Namco nemrég lerántotta a leplet a Tekken 7 legújabb karakteréről, akit most nagyfelbontású képeken is megnézhetünk.

Hirdetés

A Street Fighter V már egy ideje a boltokban van, viszont közben már készül a játék egyik legnagyobb konkurense is a Tekken 7 képében. A Bandai Namco korábban is mutatott új karaktereket, most pedig ismét lerántották a leplet egy harcosról.

Nemrég egy trailer segítségével mutatkozott be Miguel Caballero Rojo, aki a játék története szerint egy bombázás során elvesztette a hugát és ezért Jin Kazamát, illetve a Mishima céget hibáztatja.

Most a trailer mellé egy újabb képcsokrot kaptunk a fejlesztőktől. Ezeken FullHD és 4K felbontásban csodálhatjuk meg az új karaktert. A Tekken 7 megjelenése jövőre várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Kattintsatok és megnyílik a galéria!

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)