Hirdetés

Tekken 8, Alan Wake 2 és Palworld - ezzel játszunk a hétvégén

|

Bucira fognak verni minket a következő napokban, és még jól ránk is hozzák a frászt, de majd jól levezetjük a feszültséget állig felfegyverzett pokémon-klónokon.

Hirdetés

Nagyon kíváncsi voltam rá, hogy akad-e akár csak egyvalaki is a kollégák között, aki fel meri vállalni a nyilvánosság előtt, hogy rácsúszott a Palworldre, és eddig kizárólag csak Csirke tette fel a kezét. Mi, többiek ehelyett inkább pofonokat adunk és kapunk, gumicsíkot hagyunk az aszfalton, továbbá igyekszünk bátorak lenni, hogy szembe tudjunk nézni válogatott rémségekkel.

HP - Nagyon szeretnék a hétvégén a Tekken 8-ban alaposan elmerülni, ha már éppen csorog le az Ultimate Edition, de a Baldur's Gate 3 is ott pislog zavartan a sarokban, hogy mégis mi a jó édes anyukámat csinálok én ahelyett, hogy a feleségemmel együtt folytatnánk a kalandot, és lássuk be, a kérdés teljesen jogos. Karlach és Gale egyeztetik naptárjaikat, és akkor érkeznek a világ megmentésére, amikor éppen mindenkinek akad szabad órája, és szellemileg is képesek a kihívások kezelésére. Ilyen a házasélet. Meg a Tekken, ami hatalmas favorit nálam, annak ellenére, hogy szörnyen rossz játékos vagyok.

Paca - Miután négy óra alatt eljutottam a Turnip Boy Robs a Bank legvégéig, majd még két órát szívtam az utolsó "bossharccal", most jöhet valami mélyebb és tartalmasabb. Az Alan Wake II lesz a választottam, nagyon időszerű már, hogy elmélyedjek benne, és remélem, az állítólag indokolatlanul sok jump scare nem szegi majd kedvemet. Ja, és megjött a Mind MGMT is, egy társas, amit már régóta várok, ezzel is szeretnék hosszabb időt eltölteni.

Hirdetés

Csirke - A Like a Dragon: Infinite Wealth hatalmas élmény volt, de ezt követően valami könnyedebbre vágytam, így gondoltam mi baj lehet, ha ránézek a Palworldre, úgyis a fél világ ezekkel a gépfegyveres pokémonokkal foglalkozik most. Nos, az élmény tényleg addiktív, sikerült is rendesen rácsavarodnom. 

Zs - Én továbbra is a Forza Motorsportot gyűröm, már csak két bajnokságom maradt a rövidke kampányból, így ha ügyes vagyok, kivégezhetem a Game Pass előfizetésem lejárta előtt. Szorítsatok! 

Hunter - A teszthajrá még nem ért véget a Tekken 8-cal, így egy másik szupertitkos címen fogok dolgozni a hétvégén. Ha kicsit lefáradt az agyam, akkor majd beleverem a fejem azért a Tekken rangsorolt arénájának padlójába is. Kevés dolog annyira király ebben a világban, mint egy verekedős játék online része közvetlenül a megjelenése után: senki sem tudja, hogy mit kell csinálni, és így mindenki jól érzi magát. Ezt azért tervezem majd kicsit kiélvezni.

kristfvarg - Sikerült pontot tenni az Alan Wake 2 végére, és annyira örülök, hogy végül nem siettem el. Kis falatokban szervírozva nálam sokkal jobban működött az élmény, és bár a közepe felé néhol még így is azt éreztem, hogy egy kicsit lankad a figyelmem, az utolsó néhány fejezet később mindenért kárpótolt. Ahogy néztem, a platina trófea sem egy nagy megfejtés, lehet azt még gyorsan bezsákolom, aztán megyek, és belevetem magam Ghassan herceg megmentésébe.

Szada - Néhány puliwoodos sráccal nagyon rákaptunk a Lethal Company ízére, így amikor van egy kis időnk, összeülünk lootolni, hülyülni és menekülni (nem feltétlenül ebben a sorrendben). Emellett felfedeztük magunknak a Deep Rock Galacticot is, szóval a hétvégén valamelyik fog pörögni a kettő közül.

Kaci - Elkezdtük a barátnőmmel a Detroit: Become Humant. Én jól ismerem a játékot, neki viszont ez az első találkozása a történettel, így a kontroller az én kezemben van, de a döntéseket ő hozza. Még csak az elején járunk, de már most rengeteg drámai pillanatot éltünk meg, szóval kétlem, hogy nagyon gyorsan fogunk haladni vele.

Chava - Ez a hétvége most elsősorban a családé, ezért kétlem, hogy egy-két órácskánál többet tudnék majd játékra fordítani. Azt pedig e pillanatban a Himalájányi backlogomból a Baldur's Gate 3 követeli magának a leghangosabban.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)