Hirdetés

Tekken Tag Tournament 2 - Trailer

|

Az idei Tokyo Game Show-n is bejelentett Tekken Tag 2. részéből kapunk egy újabb ízelítőt

Hirdetés

A pofonokat és a balegyeneseket párban osztani a legcsodálatosabb érzés - legalábbis a virtuális világban.

A Tekken sorozat rajongói és a verekedős játékokat kedvelő személyek most örülhetnek, hiszen érkezett egy új videó, amelyben a jól megszokott karakterek között feltűnik egy kellemes idomokkal megáldott hölgy is. A fehéres rózsaszín ruhába bújtatott amazon kiléte és harcstílusa még ismeretlen, de azt már most láthatjuk, hogy nyakbavaló egy teremtés. Az ünnepekre való tekintettel, egy karácsonyfákkal díszített pálya is részét képezi a mostani bemutatónak. A Tekken Tag Tournament második felvonása 2011. nyarán indul hódító útjára. Elsőként játéktermi gépeken fog megjelenni, majd később - exkluzív tartalmakkal telepakolva - több konzolra is kiadják.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)