Hirdetés

Ezért kell még várnunk a Tekken X Street Fighterre

|

Sokadszorra mondja el nekünk Katsuhiro Harada, hogy a Tekken X Street Fightert még mindig nem törölték, ezúttal viszont a fejlesztés állapota mellett arról is beszélt, milyen tényezők hátráltatják a verekedős játék megjelenését.

Hirdetés

Már öt éve, hogy a Comic-Conon bejelentették a Tekken X Street Fightert, a két széria keresztezéséből született verekedős játékról viszont azóta is nagyjából csak annyit hallottunk, hogy még nem állt le a fejlesztés. Katsuhiro Harada ezúttal is pontosan ennyit erősített meg, amikor egy japán gamer magazinnal beszélt a játékról.

Mikor poénkodva felvetették neki, hogy a Bandai Namco megfeledkezett a játékról, így válaszolt: „Ez nem igaz! Erről volt már szó korábban is, de ami azt illeti, a fejlesztés elég előrehaladott fázisában járunk." A Tekken producerének persze rengeteg más projektje is akad, a Pokkén Tournament mellett a Tekken 7 munkálataiban is nyakig benne van, és az idejéből elrabol valamennyit a kicsit fura (mondjuk ki, japánosan enyhén perverz) PS4-es VR-játék, a Summer Lesson is.

„Úgy tűnhet, mintha még el sem kezdtük volna a munkát, de a játszható karakterek listája már rég összeállt, és elkészültünk a modellekkel, a mozdulatokkal és a rendszerekkel is" - mondta Harada. A játék megjelenésével azért is bajban van a Bandai Namco, mert a Tekken 7 és a Street Fighter V személyében mindkét sorozat a közeljövőben új résszel jelentkezik, és a kiadó nem szeretné, ha ezek és a crossover cím egymás elől szipkáznák el a játékosok figyelmét.

Ti várjátok a Tekken X Street Fightert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)