Hirdetés

Tele van csalókkal a Modern Warfare 2 bétája, az Infinity Ward már dolgozik a megoldáson

|

Egyszerűen nem tudjuk megérteni, hogy miért jó csalni? Valaki tényleg élvezi, hogy nézi, ahogy a csalás dolgozik helyette?

Hirdetés

Ugyan a teljes játék megjelenésére még várnunk kell, a Modern Warfare 2 bétája a hétvégén már mindenki számára elérhető. A korábbi körrel ellentétben most már a PC-sek és az xboxosok is csatlakozhattak a mókához, ahogy pedig az ilyenkor lenni szokott, a csalók is feltűntek, méghozzá igencsak szép számban, akik megannyi lövöldözni vágyónak rontják el a hétvégi kikapcsolódását, továbbá a még meg sem jelent játékra is elég rossz fényt vetnek a cselekedeteikkel.

Az Infinity Ward azonban közelről monitorozza az eseményeket, és mára komoly beavatkozást ígérnek.

Miután sem a Cold War, sem pedig a Vanguard nem tudott felnőni a 2019-es Modern Warfare-hez, nem meglepő, hogy a fejlesztőcsapat a folytatással mindent elkövet azért, hogy kielégítse a játékosok kívánságait. Persze ezt is okosan csinálják, ugyan abszolút nyitottak a kritikára, vannak olyan dolgok, amikből a nyomás hatására sem engednek, legalábbis egyelőre.

Hirdetés

Azon azonban nincs mit gondolkodni, hogy a csalókat a lehető leghatékonyabban ki kell gyomlálni a lövöldéből, hiszen ha egyszer ezek elszaporodnak egy online lövöldében, a tulajdonképpen borítékolja a játék halálát is, ez pedig nyilván nem opció egy Call of Duty játék esetében. Éppen ezért a fejlesztést végző Infinity Ward szeptember 25-től, azaz a mai naptól komoly beavatkozást ígér PC-n, PlayStationön és Xboxon is.

Arról mondjuk a szokásukhoz híven nem nyilatkoztak, hogy pontosan milyen módszerrel akarnak fellépni a csalók ellen, de a takarításon kívül azt is megígérték, hogy megpróbálják csökkenteni a várók széthullásának esélyét, ehhez pedig a felhasználói felületet is hozzáigazítják.

A Modern Warfare 2 két részletben jelenik majd meg, október 20-án a történet, október 28-án pedig a többjátékos mód is elrajtol. Ezen kívül még a Warzone 2.0-ra várunk, annak azonban még nem tűztek ki pontos megjelenést, csak annyit tudunk, hogy még az idén megkapjuk azt a játékot is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)