Hirdetés

Telefonálás PSP konzolon keresztül

|

A PlayStation Portable tulajok a megjelenést követő két évben nem voltak túlzottan elkényeztetve a különféle lehetőségekkel és szolgáltatásokkal, ám a Sony igyekszik pótolni a lemaradását.

Hirdetés

Nemrég a PSP-hez csatlakoztatható kamera európai bevezetéséről döntött a Sony, azonban az angliai felhasználók újabb szolgátatst próbálhatnak majd ki. A Sony és a British Telecom bejelentette 4 évre szóló megállapodását, aminek hála hang és videó kommunikációs lehetőségeket építenek majd ki a PSP konzol számára. A VoIP technológia alkalmazása sok kérdést vet fel, ám bízzunk benne, hogy sikeresen veszik majd az akadályokat, hisz ha sikerül hatékonyan kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket, akkor nem kevés felhasználót csábíthatnak a kozol megvételére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)