Hirdetés

Teljes értékű remake-et kaphat az Uncharted sorozat első része

|

Elkezdtek keringeni a pletykák, valami készül az Uncharted háza táján, és egyre többen beszélnek róla.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legjobb játéka a Resident Evil 4 remake volt, az idei évet pedig a parádésra sikerült Persona 3 Reloaddal kezdtük, és a Final Fantasy VII Rebirthszel folytatjuk majd hamarosan. Nem lenne tehát annyira meglepő, ha a PlayStation is dolgozna egy nagyobb remake projekten és Nick Baker elmondása szerint már vannak is tervek az Uncharted: Drake's Fortune feltámasztására.

A legutóbbi XboxEra podcastben Nick "bizonyítékokról" beszélt, amiket egy (természetesen) névtelen forrás biztosított számára. Ezek arról tanúskodnak, hogy készül az alapoktól újjáépített Uncharted 1 remake. Ezt "igazolja", hogy Jon Clarke-nak, a műsor másik házigazdájának is egy, az előzőtől független forrás szintén az Uncharted 1 remake-ről mesélt.

Hirdetés

Azt persze mindketten gyorsan hozzátették, hogy egyelőre nincs szó hivatalos megerősítésről, így könnyen lehet, hogy a játék csak terv marad és sosem fog megjelenni. Egyelőre azt sem tudja a páros egyik tagja sem, hogy melyik stúdió dolgozhat ezen a kérdéses remake-en.

Az Uncharted sorozat első része 2007-ben jelent meg, és bár azóta kaptunk egy új verziót a Nathan Drake Collectionnel, az inkább volt egy óvatos remaster, mint teljes értékű remake volt. Az ötletben minden bizonnyal lenne potenciál (és rengeteg pénz), de hogy ténylegesen lesz is e belőle valami, az majd a jövőben eldől.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)