Hirdetés

Teljesen abszurd módon, de ingyen is összekaparhatsz egy Diablo IV battle passt

|

Nem biztos, hogy amikor a Diablo IV grind jár a fejedben, akkor azt a Bing keresővel párosítod össze. Pedig egyébként nem lenne baj.

Hirdetés

A gamerközösség lassacskán ráébred a Microsoft Rewards program létezése. A jó pár éve működő szolgáltatás részeként a Microsoft jutalompontokat osztogat azoknak, akik aktívan használják a Bing keresőt vagy a cég egyéb szolgáltatásait. Nyilván az a cél, hogy ne a Google-ön töltsd az idődet, de a redmondiak hajlandóak is adni valamit a váltásért cserébe, mivel a pontok nem csak arra alkalmasak, hogy elbüszkélkedjünk ismerőseinknek, mennyit szedtünk már össze belőlük.

A dolog nem túl bonyolult, hiszen csak egy Microsoft fiókra lesz szükséged, amit használva benézhetsz a Rewards oldalára és követheted, hogy hol tartasz a gyűjtögetéssel. A jutalomul járó apró már attól elkezd gyűlni, ha csak használod a Binget és időt töltesz az Xbox szolgáltatásaival, de van egy komplett subreddit, ami arra specializálódott, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a rendszerből.

Hirdetés

Mindenesetre az ingyenes battle passig vezető grind nem lesz sem gyors, sem szórakoztató. Egy kérdőív kitöltése, felmérésekben való részvétel, de a Microsoft Rewards program tudnivalóinak átolvasásáért is pontok járhatnak. Ez azt jelenti, hogy a lenti árak alapján jó sokáig el kell játszogatnunk a rendszerrel, amíg a jelentősebb ajándékokat felmarkolhatjuk.

  • Diablo 4 Premium Battle Pass - 9000 pont
  • 200 Overwatch Coin - 1800 pont
  • 2 Diablo 4 Battle Pass tier skip - 1700 pont
  • League Of Legends-ajándékkártya 575 RP - 6500 pont
  • H&M ajándékkártya 2000 Ft - 7550 pont
  • Alza ajándékkártyája 5000 Ft - 18850 pont
  • Roblox digitális kártya 200 Robux - 3000 pont
  • Sea of Thieves Az ősök titkos zsákmánya 150 érme - 1700 pont
  • 1 USD a CARE segítésére - 1000 pont
  • 375 Ft a Save the Children alapítványnak - 1000 pont

Nem biztos, hogy élvezni fogod az utat az ingyen cuccokig, de legalább nem kell majd fizetned azért, hogy a Diablo IV karaktereid menőbbek legyenek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)