Hirdetés

Teljesen átalakulnak a Call of Duty játékok kampányai, van okunk aggódni

|

Eddig sem az egyjátékos kampány vitte a hátán a Call of Duty játékokat, a Black Ops Gulf Warral kezdve pedig olyan változás lép életbe, ami újabb játékosokat idegeníthet el.

Hirdetés

Ahogy az már jó régen kiszivárgott, idén az öbölháborúba megyünk majd a várhatóan október környékén megjelenő Call of Duty: Black Ops Gulf Warban. Két Modern Warfare után most ismét visszautazunk egy kicsit az időben, a kampányért felelős Raven Software pedig egy merész húzással kívánja felrázni a sztorimódot.

A megbízható szivárogtatónak tartott Tom Henderson elmondta, a játék történetének küldetéseit egy nyílt világban kell majd teljesítenünk. A sorozat korábbi részeinél is próbálkoztak már nyitott, valamennyire szabadon bejárható terekkel, de ez a Modern Warfare III-ban például nem működött jól, és ha valami hasonlót akarnak megvalósítani ebben a játékban is, van okunk aggódni.

Henderson forrásai szerint azonban legalább annak örülhetünk, hogy a nulláról építik majd fel a Gulf War pályáit, mert erre a projektre jutott elég idő, ellentétben a tavalyi résszel. 

Hirdetés

A játékteret járművekkel is bejárhatjuk, illetve gyorsutazás is segít, hogy eljussunk egyik pontról a másikra. Lineáris, kötött küldetésekből is jut néhány, de messze nem ezek lesznek többségben. Az öbölháború hadműveletei főleg Irak és Kuvait területén zajlottak, ha tippelnünk kellene, előbbi egy részét barangolhatjuk majd be.

Állítólag a 2025-ös, Saturn kódnevet viselő CoD is nyílt világú kampánnyal érkezik majd, változatos, többféle biomot és helyszínt mutató térképpel. Nem tudni még, milyen valódi vagy elképzelt konfliktus áll majd a középpontjában.

A 2024-es Call of Duty hivatalos bejelentését a nyár végére várhatjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)