Hirdetés

Teljesen érthető, hogy körökre osztott stratégia lesz az új EA Sports FC játék

|

Nem vicc: máris jön az EA Sports FC Tactical, egy spin-off, amit egészen másképp kell játszani, mint az EA Sports FC 24-et.

Hirdetés

Az EA Sports közel két héttel azután, hogy kiadta az EA Sports FC 24-et, máris bejelentette a franchise következő játékát, ami valami egészen új lesz. Az EA Sports FC Tactical ugyanis közelebb áll majd élményben a menedzserjátékokhoz, de mégsem pont olyan lesz, mint például a Football Manager - sportjátékokban ritkán látott játékmenetre számíthatunk tőle.

Az iOS-es és androidos mobilokra megjelenő, a linkekre kattintva előjegyezhető, egyébként ingyenes játékban több mint 5000 focistát gyűjthetünk össze és terelgethetünk a pályán. A meccsekben az események nem valós időben zajlanak, körönként dönthetjük el, milyen mozdulat legyen a következő. Játékosainkat edzhetjük is, hogy trükkösebb cselekre legyenek képesek. 

Hirdetés

A játékmenetben szerepet játszik az állóképesség, jól kell menedzselnünk az erőforrásainkat, hogy gólt tudjunk szerezni,  és hatékonyan védhessük a támadásokat.

Az EA Sports FC Tacticalt játszhatjuk majd online mások ellen is, akár barátságos, akár tétre menő mérkőzéseken, ahol a tét pusztán az előrejutás a ranglistákon. 

A megjelenés valamikor 2024 elején jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)