Hirdetés

Teljesen felesleges a Cyberpunk 2077 egyik perkje?

|

A CD Projekt RED játékában le is lehet merülni a víz alá, de úgy tűnik, hogy ennek nem sok gyakorlati haszna van.

Hirdetés

Háromfajta ember létezik a világon jelenleg: aki éppen Cyberpunk 2077-et refundol, aki a bugok ellenére élvezi a játékot, és aki kivár a vásárlással a januári-februári javításokig (van egy negyedik is, akik csoportos keresetet adtak be, de ők valószínűleg a refundolók táborát erősítik). Viszont akármelyik csoportba is tartozzunk, a következő felfedezésre érdemes odafigyelnie mindenkinek. 

Hirdetés

A Cyberpunk 2077-ben számos perket szerezhetünk meg, köztük van az 1-es szintű Commando is, ami egy passzív előnyt ad, azaz észrevétlenek maradhatunk általa a víz alatt. Bár ez úgy hangzik, mintha hasznos lenne, a probléma az, hogy a CD Projekt RED sci-fi szerepjátékában kevés területen van víz, így az úszkálva való felfedezés nem tűnik a legpraktikusabb fejlesztésnek. Erre próbált meg rávilágítani BilboSwagginsDaGawd is, amikor megosztott egy mémet a r/cyberpunkgame subredditen arról, hogy mennyire "hasznos" az említett perk. Ennél már csak az meglepőbb, hogy a reakciókból ítélve sok játékosnak fogalma sem volt róla, hogy le lehet merülni. 

A problémamegoldás azonnal megindult, így volt, aki felvetette a CyberAtlantis DLC ötletét, amit többek között a Cybioshock és a Cybnautica követett. Viccet félretéve, könnyen lehet, hogy a fejlesztőcsapat eredetileg több víz alatti tartalmat tervezett a Cyberpunk 2077-be, csak kifutottak az időből, vagy esetleg ez a rész is áldozatául esett a hosszúra nyúlt fejlesztés közbeni változtatásoknak. Talán egyszer még hasznát vehetjük majd ennek is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)