Hirdetés

Teljesen új IP-n dolgozhat a Wolfenstein szériát szállító MachineGames

|

Igen, lesz Wolfenstein 3, meg Indiana Jones is, de valami mást is tervez vélhetően a svéd csapat.

Hirdetés

A MachineGames neve leginkább a Wolfenstein játékok kapcsán lehet ismerős a legtöbbünknek, illetve mint az nemrégiben kiderült, a csapat gondozásában készül az utóbbi időben sokat pletykált Indiana Jones játék is. Egy szivárogtató szerint, azonban egy teljesen új projekten is dolgozik a stúdió mindezek mellett.

A Timur222 névre hallgató Twitter felhasználó állítása szerint nemrégiben arról értesült, hogy a Zenimax kezében lévő svéd csapat a Wolfenstein folytatása, illetve az Indiana Jones játék mellett egy még nem látott IP-n is dolgozik, ami azért is kifejezetten érdekes, mivel a meglévő két projekt már így is elég nagy szabásúnak tűnik, főleg a stúdió méretének tekintetében.

Bár a felhasználó nem számít különösebben ismert szivárogtatónak, állításait első sorban a különböző felületeken megjelenő álláshirdetésekre, és az ezzel kapcsolatos leírásokra alapozza, amik gyakran valóban árulkodóak lehetnek.

Hirdetés

Timur222 nemrégiben például azt is kiszúrta, hogy a Skull and Bones 120 millió dolláros költségvetéssel rendelkezik, illetve érdekes adatokat talált a Hogwarts Legacy kapcsán, melyek szerint a játékból jóval több példány fogyott, mint amire a Warner eredetileg számított, ezzel órási sikert aratva.

Ti mit gondoltok, ha tényleg lesz egy harmadik projekt, vajon mi lehetne az?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)