Hirdetés

Telltale Game of Thrones - kiszivárgott képeken a Lannister-ház tagjai

|

Az új Game of Thrones játékban nem a Lannistereket fogjuk irányítani, de mint azt a most kiszivárgott képek is bizonyítják, valamilyen formában találkozunk majd velük.

Hirdetés

A Trónok harca eddig túl nagy falatnak bizonyult minden próbálkozó számára, igazán jó játék nem készült az univerzumban. Na de majd a Telltale.

A többek között a The Walking Dead és Wolf Among Us játékokat is jegyző fejlesztőcsapat ugyanis egy eredeti történettel megáldott Game of Thrones játékon dolgozik, amit egyelőre nem mutattak be, de az első rész állítólag még idén bekerül a digitális boltok kínálatába. A kevésbé ismert Forrester ház tagjaként (avagy tagjaiként) valamilyen módon összeakadunk például Cersei-jel, Tyrionnal, Margaery Tyrellel és azzal a szemétláda Ramsay-vel is, ha jól látom, hogy szakadna le a feje. Persze kiszivárgott képekről lévén szó nem biztos, hogy ezek tényleg a játékból származnak, de a stílus alapján könnyen elképzelhető. Várjuk a Telltale megerősítését, cáfolatát, esetleg egy új trailert, megjelenési dátum bejelentést, satöbbi.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)