Hirdetés

Tényleg az Oppenheimer sztárja lesz a Far Cry 7 főgonosza?

|

Ha minden igaz, akkor Giancarlo Esposito után egy újabb nagy nevet fog leigazolni a Ubisoft.

Hirdetés

Sok egyéb mellett a Far Cry széria vitathatatlan védjegyének tekinthetőek immár hosszú ideje az ikonikus főellenségek is, legutóbb például Giancarlo Esposito keltette életre az aktuális főgonoszt, Antón Castillót a Far Cry 6-ban. A Ubisoft egyelőre még nem igazán kommunikálta a készülő hetedik epizód részleteit, de a legfrissebb szivárgások szerint a franciáknak sikerült egy talán minden korábbinál nagyobb nevet leigazolni az aktuális antagonista megszemélyesítésére. 

Egy j0nathan néven futó szivárogtató (aki korábban többször hiteles információkkal szolgált már a Ubisoft játékai, például az Assassin's Creed Mirage kapcsán) ugyanis nemrég arról írt, hogy az Oppenheimer főszereplője, Cillian Murphy kapta meg a Far Cry 7 főgonoszának szerepét.

Hirdetés

Arról már tavaly ősszel hallani lehetett, hogy a Project Blackbird kódnéven készülő Far Cry 7 a nemlineáris történetmesélést részesíti majd előnyben, a sztori szerint pedig a főhős családját elrabolják, karakterünknek pedig összesen 72 játékbéli órája lesz arra, hogy megmentse őket - ez valós időben 24 órát jelent. Ennek a kalandnak az antagonistája lehet Cillian Murphy j0nathan szerint.

Fontos persze azt is megjegyezni, hogy a Far Cry 7 egyelőre még hivatalosan be sincs jelentve, szóval minden szivárgást érdemes ennek tükrében a helyén kezelni.

Cillian Murphy
Cillian Murphy

Cillian Murphy neve olyan filmekből lehet ismerős, mint a Batman: Kezdődik!, az Éjszakai járat, az Eredet, a Dunkirk, vagy épp 2023 legnagyobb mozis sikere, a hét Oscar-díjat bezsebelő Oppenheimer - Murphy megkapta ezért a moziért a legjobb színésznek járó aranyszobrot is. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)