Hirdetés

Tényleg ekkor leplezik le a 2023-as Call of Dutyt?

|

Lehet, hogy már nem is kell rá vészesen sokat várni.

Hirdetés

Az Insider Gaming információi szerint az egyelőre még cím nélküli 2023-as Call of Duty játék hivatalos leleplezésére augusztus elején érdemes számítani. Nagyjából három hónap múlva tehát sokkal okosabbak leszünk annak kapcsán, hogy mivel készül az Activision. Arra mondjuk utalás szintjén sem tértek ki, hogy milyen forrásokból jutottak hozzá ezekhez az infókhoz, egyelőre ennyivel kell beérnünk. 

Ha minden igaz, akkor most is valamiféle in-game leleplezésre számíthatunk, ahogy anno a Call of Duty Black Ops Cold War és a Vanguard esetében is az eredeti Warzone-ban rántották le a leplez az új játékokról - bár a Modern Warfare 2 kapott egy saját CoD Next eseményt is. Meglátjuk, mit hoz a jövő. 

Hirdetés

Ugyancsak az Insider Gaming volt az, akik még februárban elvileg megszereztek minden fontosabb dátumot az új CoD kapcsán. Információik szerint az első béta október 6. és 10. között, míg a második október 12. és 16. között fog lepörögni. A kampány korai hozzáférésére november 2-ig kell várni, maga a játék pedig november 10-én jelenik meg PC-re, valamint jelenlegi és előző generációs Xbox és PlayStation konzolokra. 

A hivatalos bejelentésekig viszont mindezek mellé érdemes odarajzolni egy ceruzás kérdőjelet is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)