Hirdetés

Tényleg jön a Diablo 2 Resurrected

|

Igaznak bizonyult minden pletyka és szivárgás, a Diablo 2 remaster a 2021-es BlizzCon legnagyobb dobása.

Hirdetés

A többi bejelentéshez hasonlóan a Diablo II Resurrected is kiszivárgott, emiatt már értelemszerűen nem üthetett akkorát a drámainak szánt pillanat, amikor hivatalosan is lerántották a leplet a régóta pletykált remasterről. Mindazonáltal hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem éreztem némi izgalmat, amikor újfent akcióban láthattam a régi kasztokat, csak az emlékeimben egy jóval pofásabb látványú játék élt. Épp emiatt szuper az a lehetőség, hogy kedvünkre váltogathatunk a klasszikus kinézet és az új, modernebb, de továbbra is darkos megjelenítési mód között.

Hirdetés

A Diablo II Resurrected természetesen magában foglalja az alapjátékot, és annak egyetlen megjelent kiegészítőjét a Lord of Destructiont, azaz teljes és hiánytalan a csomag, amely valamikor 2021 folyamán jelenik meg PC-re, valamint konzolokra is. Támogatott a Nintedo Switch, a PlayStation 4, a PlayStation 5, az Xbox One és az Xbox Series X|S is. Üröm az örömben azonban, hogy a Blizzard egyelőre ismeretlen okból csupán a progresszióra korlátozza az átjárást, tehát arra sajnos nincs mód, hogy egy switches játékos együtt multizzon PC-s pajtásaival, vagy egy xboxos a playstationös barátaival.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)